A més a més de la construcció de barques, donem tots els serveis de manteniment que els nostres clients requereixen.

hivernatge

L'HIVERNATGE

Drassanes Ventura us dona el servei per a l'hivernatge de l'embarcació. Netegem, reparem els petits desperfectes causats per la navegació a l'estiu, dessalem motor i posem a resguard de les inclemències de l'hivern.

manteniment

MANTENIMENT I REPARACIONS

Realitzem qualsevol tipus de reparació que la seva embarcació requereixi. Desperfectes al casc o coberta. Tendals, tapisseries, embelliments, fondeig i tot allò que la seva embarcació necessiti.

motor

MOTOR

Si el motor de la seva embarcació requereix alguna reparació o manteniment, ens encarreguem de posar-lo en contacte amb el tallers oficials de la comarca o, si és la seva preferència al seu taller habitual.

taller

PINTURA I VERNÍS

L'envernissat i pintura de la seva barca són el secrets d'un bon manteniment. A part del manteniment anuals, si te cura, cada tres o quatre anys, de pintar i envernissar de nou, aconseguirà allargar la vida de l'embarcació i el seu valor econòmic.

taller

AVARAMENT A BOIES

Us recomanem que reserveu anticipadament l'espai per l'avarament de la vostra barca. Ens farem càrrec de les gestions amb els concessionaris per a les reserves de boies o port esportiu.


Astilleros Ventura • Carrer Sant Sebastià, 38 • 17200 Palafrugell • T. 972 611 910 • M. 687 148 743 • mail: pere@paltre.es